Федерація футболу пропонує залучити міжнародних аудиторів для вирішення конфлікту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Федерація футболу пропонує залучити міжнародних аудиторів для вирішення конфлікту

Федерація футболу пропонує залучити міжнародних аудиторів для вирішення конфлікту
Джерело:  прес-служба ФФУ

В історії з місцем в Прем'єр-лізі, яке замість чернігівського клубу "Десна" дісталося "Вересу" з Рівного, стався новий поворот.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ФФУ.

Як відомо, раніше у ФФУ заявили, що футбольний клуб "Десна", який за підсумками сезону посів друге місце в першій лізі, не пройшов атестацію і тому замість нього в класі підвищиться рівненська команда "Верес", яка фінішувала третьою. Головною ж претензією до "Десни" було фінансове становище клубу, який нібито не надав необхідну інформацію.

В свою чергу, в "Десні" заявили, що з цим у них все в порядку. Крім того, були опубліковані документи, згідно з якими клуб відповідає фінансовим критеріям Прем'єр-ліги.

ФФУ відреагувала швидко, там сказали, що при проходженні атестації "Десна" цих документів не надавала. Також в федерації ще раз попросили у "Вереса" і "Десни" дозволу опублікувати фінансову документацію, яку клуби надавали при проходженні атестації.

Відзначається, що ФФУ пропонує поставить крапку в цих розглядах за допомогою міжнародної аудиторської компанії. Їх завданням буде перевірка документів і винесення вердикту про правоможність прийнятих федерацією рішень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?