Вєрка Сердючка зібрала "третій Майдан" на Atlas Weekend
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вєрка Сердючка зібрала "третій Майдан" на Atlas Weekend

Вєрка Сердючка зібрала "третій Майдан" на Atlas Weekend

Артистка Вєрка Сердючка стала хедлайнером музичного фестивалю Atlas Weekend.

Про це йдеться на "Обозреватель", повідомляє ONLINE.UA.

Зазначається, що 28 червня, в День Конституції України, вхід на всі події фестивалю був безкоштовним, через що серед відвідувачів були люди різних вікових категорій.

Сердючка без запізнень вийшла на сцену о десятій годині і відразу пожартувала: "Привіт, "Атлас"!, Ого, стільки людей зібралося! Ну прямо третій Майдан!".

Читайте також: "Мені все важче і важче бути в образі Вєрки Сердючки" - Данилко

Артистка зазначила, що рівно 10 років тому вона "порвала Європу на дрібні ганчірочки" своїм хітом "Лаша Тумбай", тому виступ початку саме з цієї пісні.

Також Сердючка виконала такі хіти як "Дольче Габбана", "Горілка", "Тралі-валі", "Я не зрозуміла", "Нареченого хотіла", "Все буде добре" та інші.

Артистці вдалося запалити багатотисячну публіку, яка захоплено танцювала та підспівувала кожен хіт співачки.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Андрій Данилко заявив, що хоче попрощатися з образом Вєрки Сердючки. Артист готується до прощального світового туру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?