Жорстоке вбивство в СІЗО Одеси: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Жорстоке вбивство в СІЗО Одеси: з'явилися нові подробиці

Жорстоке вбивство в СІЗО Одеси: з'явилися нові подробиці
Джерело:  Думська

Заарештований чоловік, який підозрюється в жорстокому вбивстві і розчленуванні співробітниці слідчого ізолятора Одеси, проживав у подвір'ї.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Думську".

Читайте також: Поліція шокувала версією причиин смертельної пожежі в Києві

Відзначається, що незважаючи на відсутність дозволу суду на перебування більше двох годин в день поза камерою, чоловік проживав в свинарнику. Там же знаходилися його особисті речі, в числі яких - сокира і великий ніж.

За попередньою версією, він заманив жертву обманом, пропонуючи показати новий виводок свиней. Є також непідтверджені дані про те, що перед убивством порушник згвалтував жінку.

Ще в 2002 році підозрюваний був засуджений за вбивство, розбій і зґвалтування у неприродній спосіб, і за фактом того, що за ним ніяк не стежили, почали розслідування за звинуваченням у службовій недбалості.

"На нього ніхто не скаржився, сигналів не було, а що там у нього в голові робиться, ми знати не можемо", - пояснив керівник СІЗО В'ячеслав Коваль.

Втім, незабаром після цього представник заступника міністра юстиції Юрій Маслак в ефірі 112.ua розповів, що Коваль був звільнений з посади начальника СІЗО.

Як повідомляв ONLINE.UA, про зникнення жінки в поліцію заявили працівники СІЗО, які самі ж через кілька годин знайшли в сміттєвому контейнері розчленоване тіло зниклої і її речі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?