Опитування: більше половини американців вважають курс політики Трампа неправильним
Категорія
Світ
Дата публікації

Опитування: більше половини американців вважають курс політики Трампа неправильним

Опитування: більше половини американців вважають курс політики Трампа неправильним
Джерело:  online.ua

З 12 по 15 жовтня агентство SSRS провело опитування спеціально для CNN серед 1010 респондентів. Результат - 56% американців вважають курс політики Трампа неправильним.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на SSRS.

Рейтинг схвалення роботи президента США Дональда Трампа залишається практично незмінним з кінця минулого місяця - 37%, однак кількість тих, хто думає, що справи у країні йдуть добре, значно зменшилася.

Згідно із даними, 37% респондентів заявили, що схвалюють роботу Трампа на посту президента США. Таким ж були дані опитування, проведеного у вересні.

Натомість, 57% опитаний не схвалюють те, як Трамп веде політику (минулого місця таких було 56%).

Кількість опитаних, на думку яких, політика, запропонована Трампом, рухає країну у неправильному напрямку, збільшилася до 56% (у березні 2017 було 50%).

Читайте також: Емінем жорстко розкритикував Трампа у своєму ролику на BET Hip Hop Awards

Також збільшилася кількість американців, які вважають, що справи у країні йдуть погано - 51% респондентів (у жовтні 2016 року таких було 46%). А 46% впевнені, що справи у США йдуть добре.

Серед найважливіших питань, з якими зіткнулися сьогодні Сполучені Штати, американці вважають: національну безпеку (21%), охорону здоров'я (21%) та економіку (17%).

Як повідомляв ONLINE.UA, 12 жовтня, президент США Дональд Трамп підписав указ про зменшення впливу програми з охорони здоров’я Obamacare.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?