Луценко прокоментував рішення суду по Саакашвілі
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко прокоментував рішення суду по Саакашвілі

Луценко прокоментував рішення суду по Саакашвілі
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Сторона звинувачення збирається подати апеляцію на рішення Печерського райсуду Києва про вибір запобіжного заходу для українського політика грузинського походження Міхеїла Саакашвілі.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів після засідання заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: Соратники Саакашвілі влаштували мітинг під ГПУ: опубліковано відео

Луценко підкреслив, що Генпрокуратура передала до суду всі докази провини Саакашвілі, однак, суддя все одно прийняв рішення відпустити політика.

"Я утримаюся від емоцій, і ми будемо подавати апеляцію", - сказав він.

Варто зауважити, що на наступний день, 12 грудня, Луценко заявив, що на нього намагаються тиснути, щоб він "закрив очі" на справу Саакашвілі.

Як повідомляв ONLINE.UA, 11 грудня Печерський районний суд Києва відпустив Міхеїла Саакашвілі з-під варти без вибору запобіжного заходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?