Павелко здобув перемогу над Суркісами в спортивному арбітражному суді Лозанни
Категорія
Спорт
Дата публікації

Павелко здобув перемогу над Суркісами в спортивному арбітражному суді Лозанни

Павелко здобув перемогу над Суркісами в спортивному арбітражному суді Лозанни
Джерело:  online.ua

ФК «Динамо» Київ програло справу з розгляду в Спортивному арбітражному суді апеляції на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету і Апеляційного комітету ФФУ про присудження технічної поразки за неявку команди в Маріуполь на матч 7-го туру УПЛ. Про це розповів генеральний секретар Федерації футболу України Юрій Запісоцький, повідомляють «Економічні відомості», передає ONLINE.UA.

 «КАС залишив рішення Апеляційного комітету ФФУ в силі», - зазначив Запісоцький. Таким чином, рішення КДК ФФУ, зарахував основній команді ФК «Динамо» Київ, а також командам U-21 і U-19, технічну поразку з рахунком 3: 0 за неявку на матчі в Маріуполь, залишається в силі. Таким чином, вердикт CAS підтвердив позицію керівництва ФФУ, який наполягав на тому, що всі клуби рівні перед Регламентом і зобов'язані підкорятися діючим спортивними правилами.

Раніше, в серпні 2017 року керівництво ФК «Динамо» Київ заявило, що боїться відправляти своїх гравців на поєдинки 7-го туру УПЛ в Маріуполь, хоча до цього в цьому місті вже пройшли три матчі нового сезону Прем'єр-ліги, організація яких пройшла успішно.

Пізніше, усвідомивши реальну загрозу можливого покарання за грубе порушення Регламенту УПЛ, власники клубу запропонував ФК «Маріуполь» зіграти запланований поєдинок 7-го туру УПЛ в Києві, а матч-відповідь провести в Маріуполі, але отримали відмову.

Спортивний арбітражний суд Лозанни був останньою надією президента клубу Ігоря Суркіса уникнути покарання за неявку команди на матч, але CAS не виправдав її, підтвердивши законність рішень дисциплінарних органів ФФУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?