Куди піти у Києві на вихідних: найцікавіші події 24-25 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Куди піти у Києві на вихідних: найцікавіші події 24-25 лютого

Куди піти у Києві на вихідних: найцікавіші події 24-25 лютого
Джерело:  online.ua

Хоча погода на цих вихідних обіцяє бути не найкращою, але ж це не привід сидіти вдома та нудьгувати. Тим більше, коли у столиці відбувається стільки цікавого. ONLINE.UA представляє вам щотижневу підбірку найцікавіших подій, які відбудуться у Києві 24 та 25 лютого.

MetOpera. Богема: пряма трансляція з Нью-Йорка

У суботу, 24 лютого, у кінотеатрі Multiplex в Lavina Mall, можна буде подивитись пряму трансляцію з Метрополітен Опери барвисту і неймовірну оперу Джакомо Пуччіні "Богема". Постановка і сценографія культового італійського режисера Франко Дзеффіреллі. У партії Мімі - Соня Йончев, в партії Рудольфа - Майкл Фабіано. Трансляція мовою оригіналу з англійськими субтитрами.

Ціна квитка: від 175 грн.

Фільм-виставка "Я, Клод Моне"

Спираючись на листи та інші особисті записи художника, фільм-виставка Філа Грабскі створює новий портрет майстра, який не тільки поклав початок імпресіонізму, але і став одним з найвпливовіших XIX і XX ст. Фільм-виставка демонструється мовою оригіналу з українськими субтитрами. Завітайте у кінотеатр "Київ" 25 лютого, щоб побачити все на власні очі.

Ціна квитка: 150 грн.

Короткометражки про кохання

Добрі, смішні, теплі, надихаючі - ці історії допоможуть відкрити своє серце для любові і подарують приємні емоції. Фільми транслюються мовою оригіналу (в основному англійською) з українськими субтитрами. Фільми можна буде подивитися 24-25 лютого у кінотеатрі "Жовтень".

Ціна квитка: від 50 до 100 грн.

Концерт KRUTЬ

У суботу, 24 лютого, в зможете почути справжню бандуру. Марина Круть доведе, що бандура може звучати сучасно.

Ціна квитка: 120 грн.

Концерт Napalm Death

Культова британська дез-метал-група Napalm Death повертається до Києва з оновленою програмою хітів. Вони вважаються одними з основоположників жанру "грайндкор", що з'єднав в собі трешкор і екстремальний метал. За 37 років існування гурт випустив 16 альбомів, надавши глибокий вплив на всю метал-сцену. Концерт відбудеться 24 лютого у клубі Bingo.

Ціна квитка: 450-950 грн.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, до Києва завітає відомий тріп-хоп гурт Morcheeba.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?