12 людей загинули внаслідок російських обстрілів Сєвєродонецька
Категорія
Україна
Дата публікації

12 людей загинули внаслідок російських обстрілів Сєвєродонецька

12 людей загинули внаслідок російських обстрілів Сєвєродонецька
Джерело:  online.ua

За 19 травня внаслідок російських обстрілів загинули 12 людей та більше 40 поранено у Сєвєродонецьку Луганської області.

Джерело: Луганська ОВА

За 19 травня у Сєвєродонецьку загинуло 12 людей

Орки від самого ранку почали хаотично розстрілювати обласний центр з важкого озброєння. Обстріли тривають і зараз. Здебільшого - цілеспрямовані влучання саме по житловим будинкам, - повідомили в Луганській ОВА.

Дані щодо загиблих та постраждалих ще уточнюються, адже обстежити територію під обстрілами неможливо.

Зараз маємо 12 вбитих та більше 40 сєвєродончан, які отримали поранення, їм надають медичну допомогу.

Нагадаємо, що 19 травня з Сєвєродонецька під обстрілами змогли вивезти 37 людей.

Голова ОВА Сергій Гайдай повідомив, що росіяни обстрілюють повністю всю "дорогу життя". Евакуаційна броньована вантажівка ледь вирвалася. Забрали 37 людей.

Сьогодні евакуація була надскладною. Росіяни потужно обстрілюють Сєвєродонецьк, що голови не підняти, але патрульні поліцейські таки змогли забрати сєвєродончан. В Лисичанську доукомплектувалися та чекали поки підвезуть людей з Білогорівки (поліцейські проскочили на легковому авто та забрали селян), а далі чекав ризикований шлях дорогою "Лисичанськ-Бахмут". Знову пощастило.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?