70% Києва залишається без світла, водопостачання також відновлюють — Кличко
Категорія
Україна
Дата публікації

70% Києва залишається без світла, водопостачання також відновлюють — Кличко

70% Києва залишається без світла, водопостачання також відновлюють — Кличко
Джерело:  online.ua

Без світла на ранок 24 листопада залишається 70% Києва. Водопостачання відновили на лівому березі, на правому відновили поки частково.

Джерело: КМДА

Віднолення електро- та водопостачання в Києві

Енергетики та фахівці «Київводоканалу» працювали всю ніч, щоб відновити життєзабезпечення столиці, - сказав мер столиці.

Вже повернули водопостачання на лівому березі міста. «Київводоканал» частково стабілізував електропостачання на одному з ключових об’єктів: вода починає подаватись споживачам на правому березі.

На пониженому тиску поки що залишаються Святошинський, Солом’янський, частково Оболонський, Шевченківський та Подільський райони, житлові масиви «Пуща-Водиця», «Виноградар», «Нивки».

70% відсотків столиці поки залишається без електрики.

Енергетики докладають усіх зусиль, щоб якнайшвидше її повернути. Проте зазначають, що залежатиме це від відновлення балансу в енергосистемі України. Оскільки Київ є частиною загальнодержавної енергосистеми.

Ракетний обстріл 23 листопада

Нагадаємо, що внаслідок масованого ракетного удару по Україні 23 листопада у Києві загинули троє людей, серед них – 17-річна дівчина.

Постраждали 11 мешканців столиці. 10 із них госпіталізували в медзаклади міста. Одному потерпілому медики надали допомогу на місці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?