Рецепт на вихідні: бургер з яловичиною і баклажаном (5 фото)

  |  Суспільство та культура   |   Читать на русском
Рецепт на вихідні: бургер з яловичиною і баклажаном (5 фото) (1)

Інгредіенти для бургера з яловичиною і баклажаном:

  • яловичий фарш — 600 г;
  • невелика цибулина — 1 шт.;
  • великий баклажан — 1 шт.;
  • сіль і перець — за смаком;
  • помідори — 2 шт.;
  • майонез — 3 ст.л.;
  • часник — 1-2 зубчики;
  • булочки для гамбургерів — 4 шт.;
  • листя петрушки.

Состав


Спосіб приготування бургера з яловичиною і баклажаном:

Дрібно рубаємо цибулю. Додаємо його в фарш, приправляємо сіллю і перцем, ретельно вимішуємо.

Фарш

Формуємо з фаршу 4 плоскі круглі котлети.

Помідор нарізаємо скибочками.

Баклажан нарізаємо скибочками завтовшки 7-8 мм. У сковороді на середньо сильному вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо баклажани і смажимо по хвилині з кожної сторони.

Жарим баклажаны

Кладемо на деко і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.

У сковороду додаємо масла і кладемо котлети. Смажимо по 2 хвилини з кожного боку.

Жарим котлеты

Майонез змішуємо з натертим часником, солимо за смаком.

Половинки булочок злегка підсмажуємо на сильно розігрітій сковороді з боку зрізів.

Збираємо бургери. Нижню частину булочки намазуємо часниковим майонезом. На нього кладемо котлету, потім помідори, скибочки баклажана, петрушку. Знову змащуємо соусом і накриваємо другою половинкою булочки.

Подаємо.

Смачного!

Джерело: retsepty.online.ua
+4
РЕКЛАМА
Вхiд