У зоні АТО чиновники розкрадають мільйони - СБУ
Категорія
Політика
Дата публікації

У зоні АТО чиновники розкрадають мільйони - СБУ

У зоні АТО чиновники розкрадають мільйони - СБУ

Співробітники Служби безпеки України викрили ряд фінансових афер з державними грошима, які організували посадові особи в районі проведення антитерористичної операції.
Відповідний звіт оприлюднила прес-служба відомства.
Зокрема, чиновники відділу освіти Волноваської райдержадміністрації уклали договір з підприємцями на капітальний ремонт теплових вузлів в навчальних закладах району. Чиновники перерахували 600 тис гривень за придбання та установку теплових лічильників. Однак контракт бізнесмени не виконали.
У Краматорську чиновники завдали збитків державному бюджету на 1 млн гривень. Така сума була присвоєна з виділених на реконструкцію житлового фонду міста коштів.
У той же час чиновники Новоайдарського селищної ради завищили кошторисну документацію на капітальний ремонт дорожнього покриття в населеному пункті. Внаслідок операції державі було завдано збитків на більш ніж 1 млн гривень.
Тим часом у Старобільську керівництво одного з технікумів "заробило" на демонтажі науково-виробничої будівлі. При списанні та реалізації будівельних матеріалів службовці привласнили 1 млн гривень.
Як повідомили в СБУ, за всіма фактами проводяться оперативно-слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до корупційних операцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?