Lenovo представила планшет з модульною конструкцією ThinkPad X1 (4 фото)
Категорія
Технології
Дата публікації

Lenovo представила планшет з модульною конструкцією ThinkPad X1 (4 фото)

Lenovo представила планшет з модульною конструкцією ThinkPad X1 (4 фото)
Джерело:  3dnews.ru

Вельми цікаву новинку анонсувала компанія Lenovo на виставці CES 2016 в Лас-Вегасі (Невада, США): пристрій під назвою ThinkPad X1 являє собою планшет з модульною конструкцією, пише 3Dnews.

Залежно від власних потреб користувачі зможуть оснащувати міні-комп'ютер одним з трьох додаткових функціональних блоків - Productivity Module, Presenter Module і 3D Imaging Module. Перший із названих блоків містить порти HDMI і USB 3.0, а також допоміжний акумулятор, що дозволяє продовжити час автономної роботи на 5 годин - максимум до 15 годин.



До складу Presenter Module входить проектор, що дає можливість формувати зображення розміром до 60 дюймів по діагоналі. Нарешті, 3D Imaging Module містить камеру Intel RealSense 3D з датчиком глибини.

До планшету також можна підключити клавіатуру для використання в режимі ноутбука.


Новинка оснащена сенсорним 12-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2160 × 1 440 точок і процесором Intel покоління Skylake. Об'єм оперативної пам'яті може досягати 16 Гбайт, місткість твердотільного накопичувача - до 1 Тбайт. Деякі модифікації будуть нести на борту модем 4G для роботи в мобільних мережах LTE. Операційна система - Windows 10.


У продаж новинка надійде в лютому за ціною від $900. Вартість додаткових модулів складе від $150 до $280.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?