Компанія Zotac представила міні-ПК PC Stick
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія Zotac представила міні-ПК PC Stick

Компанія Zotac представила міні-ПК PC Stick
Джерело:  3dnews.ru

Компанія Zotac на виставці CES 2016, розкривши двері в Лас-Вегасі (Невада, США), представила крихітний комп'ютер PC Stick - аналог ПК-брелока Intel Compute Stick.

В основу новинки лягла апаратна платформа Intel Cherry Trail. Вибір розробника припав на 14-нанометровий чіп Atom x5-Z8300, який містить чотири обчислювальних ядра і контролер Intel HD Graphics. Номінальна тактова частота дорівнює 1,44 ГГц, форсована - 1,84 ГГц. Сценарний рівень енергоспоживання (SDP) складає всього 2 Вт.

Zotac PC Stick несе на борту 2 Гбайт оперативної пам'яті і флеш-модуль місткістю 32 Гбайт. На додаток до адаптерів бездротового зв'язку Wi-Fi 802.11ac і Bluetooth 4.0 є мережевий контролер 10/100 Ethernet з відповідним гніздом для мережевого кабелю.


На корпусі комп'ютера-брелка розташовані гніздо Micro-USB для подачі живлення, повнорозмірний порт USB 2.0, а також слот для карти microSD. Для підключення до телевізора або комп'ютерного монітора служить коннектор HDMI.

Терміни початку продажів новинки і орієнтовна ціна поки не розкриваються.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?