Яблучна дієта може запобігти інфаркту
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Яблучна дієта може запобігти інфаркту

Яблучна дієта може запобігти інфаркту
Джерело:  Ортодокс

Медики стверджують, що яблучна дієта є чи не найефективнішим засобом боротьби з ризиком розвитку захворювань серця і судин, пише Orthodox.
Фахівці з Великобританії дійшли висновку, що яблука якнайкраще сприяють запобіганню ризику розвитку хвороб серцево-судинної системи, навіть часом краще деяких лікарських препаратів. У дослідженні, яке проводили британці, взяли участь люди, які раніше пережили інфаркт і регулярно приймали статини. Ці препарати знижують вміст «поганого» холестерину в крові. У другій групі учасників були присутні люди, які піддавалися ризику розвитку серцево-судинних захворювань.
Тобто інфаркт учасники цієї групи могли отримати в будь-який момент. Добровольцям з цієї групи постійно необхідно було їсти яблука. Результати дослідження показали, що яблука не гірше статинів справляються зі зниженням вмісту холестерину в крові учасників. З цього випливає, що якщо людина, що перебуває в групі ризику розвитку інфаркту, кожен день з'їдатиме по яблуку, вже одним цим вона значно знизить ризик розвитку цього захворювання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?