Бюджет 2016 переглянуть уже в лютому
Категорія
Економіка
Дата публікації

Бюджет 2016 переглянуть уже в лютому

Бюджет 2016 переглянуть уже в лютому

Уже в лютому планується переглянути державний бюджет на 2016 рік, в якому урізали витрати на озброєння і заробітну плату військовим, передає прес-служба БПП.
Про це заявив народний депутат України від фракції Блоку Петра Порошенка Андрій Антонищак.
"Бюджет будемо переглядати. Я незадоволений тим, що Міністерство фінансів України наполовину урізало кошти, які повинні були дати Прикордонній службі. Також урізали витрати на озброєння, заробітну плату військовим", - зазначив депутат.
"Вони (уряд, - Ред.) в черговий раз показали свою неспроможність, коли комітетський корпус за них допрацьовував податковий кодекс. Я хочу заспокоїти Прикордонну службу, ми цей бюджет будемо переглядати вже в лютому. Внесемо правки. Один місяць максимум, і ми побачимо як він буде виконуватися", - заявив Андрій Антонищак.
У схваленому Податковому кодексі є один плюс - це компроміс між Комітетом з питань податкової та митної політики і Міністерством фінансів щодо зниження єдиного соціального внеску.
Також депутат додав, що серед основних вимог МВФ - дефіцит бюджету не більше 3,7 млрд грн і боротьба з корупцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?