П'ять продуктів, які допоможуть вивести токсини з організму (6 фото)
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

П'ять продуктів, які допоможуть вивести токсини з організму (6 фото)

П'ять продуктів, які допоможуть вивести токсини з організму (6 фото)
Джерело:  Ортодокс

Причина наших хвороб - забруднення організму, через яке порушується робота внутрішніх органів. Очищення організму необхідне кожному з нас, щоб позбутися хвороб. Забезпечити виведення шлаків і токсинів - значить помолодіти на 10-15 років, пише Orthodox.

За своє життя людина з'їдає приблизно 40 тонн різного продовольства. На жаль, продукти після промислової обробки втрачають більшість вітамінів і мінералів. Всі крупи ми їмо в очищеному від оболонки вигляді (шліфованому), а саме в оболонці міститься більшість вітамінів і мінералів. При переробці злакових культур в борошно втрачається майже 100% всіх вітамінів і мінералів. При термічній обробці та консервуванні будь-яких продуктів харчування втрачається від 50 до 100% вітамінів і мінералів.
Шкідлива їжа, позбавлена ​​вітамінів, наповнена барвниками, загусниками і ароматизаторами, потрапляє в шлунково-кишечний тракт. Якби не його захисні функції, то нам вдавалося б прожити не більш ніж 30 років, а може, й менше...
Неякісні продукти перетворюють наш організм на справжнє звалище відходів, шлаків і токсинів. Ми набиваємо себе всім, чим доведеться, і труїмо себе тютюном і алкоголем. Ми засмічуємо землю, на якій живемо. Потім ми вдихаємо, випиваємо і з'їдаємо результати цього засмічення. І так їжа містить в собі величезну кількість токсинів і консервантів і позбавлена ​​натуральних вітамінів, а ми ще й хвороби, які виникають через неї, лікуємо сильнодіючими хімічно синтезованими ліками, які також отруюють організм і дають тільки тимчасове полегшення.
Організм не може видалити токсини природним шляхом і починає виділяти їх неправильно, що призводить до всіляких хвороб і недуг. Здорові клітини засмічуються токсинами і стають уразливі для мікробів, бактерій і вірусів.
«Сонце, повітря і вода - наші кращі друзі!». А якщо додати до них лікувальні трави і природні продукти-очисники, то ми зможемо повернути нашому організму чистоту і здоров'я.

5 продуктів для ефективного виведення токсинів:

1. Зелені овочі.



Хлорофіл, що міститься в зелених продуктах, здатний взаємодіяти з канцерогенними речовинами, допомагаючи швидко вивести їх з організму. Рекомендується їсти овочі двічі на день, на обід і на вечерю. Кращі джерела хлорофілу: рукола, салат, шпинат, петрушка, зелена квасоля, капуста.


2. Буряк.



Буряк містить особливі пігменти, що сприяють детоксикації печінки. Крім того, вони мають яскраво виражену антиоксидантну дію. Буряк можна вживати як в свіжому, так і в приготованому вигляді.


3. Куркума.



У приправі міститься хімічний компонент куркумін, що володіє протизапальною дією. Куркума також сприяє виведенню токсинів з печінки.


4. Часник.



Часник стимулює процес детоксикації організму, а також знижує ризик розвитку раку шлунка і товстої кишки. Регулярне вживання часнику позитивно позначається на стані серцево-судинної системи.


5. Сімейство капустяних.



До сімейства капустяних відносяться: качанова капуста, брокколі, ріпа, бруква, брюссельська і цвітна капуста. Ці овочі допомагають очистити організм від скупчення токсинів і забезпечують баланс вироблення естрогену. Більшість із них містить хлорофіл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?