Acer представила бізнес-ноутбук TravelMate P648 з 60-ГГц Wi-Fi
Категорія
Технології
Дата публікації

Acer представила бізнес-ноутбук TravelMate P648 з 60-ГГц Wi-Fi

Acer представила бізнес-ноутбук TravelMate P648 з 60-ГГц Wi-Fi
Джерело:  3dnews.ru

Тайванська компанія Acer привезла на CES 2016 свій новий ноутбук TravelMate P648, націлений на професіоналів і бізнесменів, яким часто потрібно працювати в дорозі і мати завжди під рукою компактний, потужний і надійний апарат, пише 3Dnews.
TravelMate P648 отримає процесор Core i3, i5 або i7 шостого покоління, NVIDIA GeForce 940M з 2 Гбайт пам'яті, 4 Гбайт ОЗУ DDR4, 1-Тбайт HDD або 512-Гбайт SSD, HDR HD-камеру, по два мікрофони і динаміки, NFC-модуль, 14-дюймовий Full HD IPS-дисплей, інтерфейс Thunderbolt 3. Новинка є першим ноутбуком на ринку з підтримкою Wi-Fi 802.11ad, який використовує діапазон 60 ГГц і дозволяє передавати дані на швидкості декілька Гбіт/с.

Пристрій важить всього 1,7 кг, а його товщина складає близько 2,12 см. Майданчик для кистей рук і кришка днища виконані з міцного сплаву магнію та алюмінію, що захищає ноутбук при падінні. Клавіатура захищена від бризок, а клавіші оснащені світлодіодним підсвічуванням.


Враховуючи націленість на бізнес-користувачів, особливу увагу розробники приділили питанням безпеки. У ноутбуці використовується пакет інструментів Acer ProShield Manager, дактилоскопічний датчик з модулем TPM 1.2, рішення Acer Office Manager. В якості операційної системи пропонується Windows 10 Pro.

Новинка дебютує в Китаї вже в лютому. До Європи ноутбук добереться в квітні, і його стартова ціна тут становитиме 1000 євро. В Америці ціна новинки стартує з позначки $800.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?