Дві турецькі авіакомпанії призупиняють рейси в РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Дві турецькі авіакомпанії призупиняють рейси в РФ

Дві турецькі авіакомпанії призупиняють рейси в РФ

Дві великі турецькі авіакомпанії - Pegasus Airlines і Onur Air - призупиняють рейси в РФ. Таке рішення було прийнято після того, як російські чиновники зажадали від льотних екіпажів отримання віз, що є порушенням міжнародних правил цивільної авіації, повідомляє Європейська правда з посиланням на турецьке видання Sabah Daily.
У Pegasus Airlines повідомили, що припиняють польоти з 13 січня. У цей період були заплановані рейси в чотири пункти призначення в РФ. Авіакомпанія Onur Air призупинила польоти в Нальчик до 14 січня, але продовжує літати до Москви. Флагманський турецький авіаперевізник Turkish Airlines продовжує здійснювати рейси в РФ.
За правилами Міжнародної організації цивільної авіації, візи не потрібні для екіпажів рейсів, які відлітають у зворотному напрямі через короткий проміжок часу. Екіпажам дозволяється перебувати у відповідній країні протягом одного або двох днів на підставі спеціальних дозволів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?