Опубліковано перше зображення інтер'єру кроссовера Alfa Romeo
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Опубліковано перше зображення інтер'єру кроссовера Alfa Romeo

Опубліковано перше зображення інтер'єру кроссовера Alfa Romeo
Джерело:  Мотор.ru

Головний дизайнер концерну Fiat Chrysler Automobiles Ральф Жиль опублікував у своєму Instagram фотографію невідомого автомобіля. Назва машини не вказана - однак передбачається, що знімок зроблений на тлі першого кросовера Alfa Romeo, який готується до виходу, пише Мотор.
В основу кросовера ляже модульне шасі Giorgio, яке дебютувало влітку 2015 року на седані Giulia. За своїми розмірами кросовер буде трохи більше BMW X3, габаритна довжина якого становить 4 657 міліметрів.


За неофіційними даними, в моторну гамму кросовера увійде новий турбодизель V6. Крім цього очікується поява потужних моторів, розроблених спільно з Ferrari. Найпотужнішим серед бензинових двигунів буде 500-сильний агрегат. Топовий дизельний мотор отримає 350 кінських сил. Автомобіль пропонуватиметься з заднім і з повним приводом.


Збірку новинки налагодять на підприємстві компанії в італійському місті Кассіно, на якому також випускається Giulia. Очікується, що прем'єра вседорожника відбудеться восени 2016 року у Паризькому автосалоні, а продажі стартують в 2017 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?