Кілька порад, які допоможуть навчитися не переїдати на ніч (6 фото)
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Кілька порад, які допоможуть навчитися не переїдати на ніч (6 фото)

Кілька порад, які допоможуть навчитися не переїдати на ніч (6 фото)
Джерело:  Ортодокс

Увечері у багатьох із нас розігрується апетит. При цьому постійні підходи до холодильника моментально призводять до зайвої ваги. Що робити, щоб не наїдатися на ніч, і при цьому бути ситим і не думати про їжу, пише Orthodox.
Їж поетапно.

Дієтологи не раз стверджували: щоб уникнути зайвих кілограмів, потрібно їсти поетапно. Адже чим жирніше і ситніше їжа, тим сильніше посилюється апетит вже через пару годин. Якщо не можеш відмовитися від їжі у вечірній час, старайся їсти потроху, у кілька етапів. І відмовся від кави і соків. Позаяк вживання цих напоїв підсилює відчуття голоду.
Готуй смачніше.

Постарайся зацікавити свої смакові рецептори, щоб не переключити увагу на програму по телевізору і тим самим не їсти на автопілоті. Урізноманітнюй своє меню. У твоєму вечірньому раціоні повинні переважати продукти, в яких містяться тваринні білки і складні вуглеводи. Наприклад, ввечері дієтологи дозволяють з'їсти шматочок м'яса або риби, випити склянку чаю. Забороняти собі вечеряти в жодному разі не можна. Адже вже через пару днів тобі нестерпно захочеться порушити заборону.
Гуляй перед сном.

Багато хто з нас вважає, що смачна їжа допомагає позбутися накопичених за день стресів. Насправді це не так. Якщо хочеться їсти, краще вирушай на вулицю. Вечірня прогулянка допоможе тобі поліпшити настрій і забути про накопичені проблеми. Буде краще, якщо ти почнеш гуляти щодня по півгодини.
Спи більше.

Якщо розігрався апетит, з'їж кілька листків зеленого салату і вирушай у ліжко. Провідні дієтологи світу не встигають повторювати: повноцінний сон підвищить життєвий тонус і дасть необхідну бадьорість.

Балуй тіло.

Це теж допоможе тобі уникнути походів до холодильника. Щовечора приймай розслаблюючу ванну з маслами. Вони продаються в будь-якій аптеці і коштують зовсім недорого. Приплив приємних відчуттів допоможе тобі забути про їжу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?