Фірма Bosch побудувала спідстер з «розумним інтер'єром»
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Фірма Bosch побудувала спідстер з «розумним інтер'єром»

Фірма Bosch побудувала спідстер з «розумним інтер'єром»
Джерело:  Мотор.ru

Компанія Bosch представила концептуальний спідстер з повністю цифровою передньою панеллю, покликаною полегшити управління автомобілем. Прем'єра прототипу відбулася на виставці споживчої електроніки CES в Лас-Вегасі, пише Мотор.
Мультимедійний комплекс покликаний подавати водієві різні візуальні і звукові сигнали в залежності від навколишнього оточення. Приміром, у разі появи пішохода праворуч з відповідної сторони загориться застережливий світловий елемент.


За словами представників компанії, заміна традиційних кнопок і механічних перемикачів сенсорними дисплеями сприяє більшій концентрації уваги водія на дорозі.


Крім того, концепт-кар оснащений функціями автономного управління на основі GPS-датчиків. Наразі момент Bosch веде розробку і тестування системи повністю автоматичного паркування, яка з'явиться на серійних машинах в 2018 році. Німці вже уклали договір про використання технології з одним із автовиробників, назва якого поки не повідомляється.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?