Онкологи довели негативний вплив зеленого чаю на організм людини
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Онкологи довели негативний вплив зеленого чаю на організм людини

Онкологи довели негативний вплив зеленого чаю на організм людини
Джерело:  Ортодокс

Фахівці зі Сполучених Штатів Америки дійшли висновку, що зелений чай має небезпечні властивості. Команда дослідників має намір реалізувати додатковий комплекс випробувань для отримання більш точної інформації, пише Orthodox.
Таку інформацію експерти повідомили після проведення додаткових спостережень і дослідів. Як стало відомо, провідні дослідники вже не перший рік займаються вивченням ракових захворювань. Не так давно вчені зробили сенсаційну заяву. З'ясувалося, що зелений чай сприяє розвитку онкологічних недуг. На думку фахівців, надмірне споживання цього напою загрожує серйозними наслідками.
Медики впевнені, що особливості зеленого чаю не вивчені в повній мірі, тому науковці рекомендують не перестаратися з використанням цієї рідини.
Автори проектів стверджують, що ця емульсія підвищує кількість спеціального генетичного компонента під назвою p53, що негативно відбивається на діяльності організму. Слід зауважити, що саме ця речовина пов'язана з підвищеним ризиком розвитку раку. Крім того, лікарі помітили, що зелений чай має велику кількість антиоксидантів, що беруть участь в процесах старіння тіла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?