"Зоряні війни» не поб'ють касовий збір "Аватара" - експерти
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Зоряні війни» не поб'ють касовий збір "Аватара" - експерти

"Зоряні війни» не поб'ють касовий збір "Аватара" - експерти
Джерело:  Еспресо

Сьома частина "Зоряних воєн" зібрала вже понад півтора млрд доларів, ставши четвертою в історії кінематографа за розміром бокс-офісу. Але, на думку експертів, їй не вдасться обігнати касовий збір "Аватара", передає Еспрессо.TV.
Завтра стартує прокат "Зоряний війн" у Китаї. Шанувальники фільму сподіваються, що збори в Піднебесній виведуть блокбастер на перше місце за бокс-офісом. Однак експерти налаштовані скептично.
Лідером по зборах наразі є «Аватар» з касою $2,782 млрд. "Зоряні війни" відділяє від цієї суми більше $1,2 млрд. Сам по собі китайський ринок не принесе фільму настільки велику суму. Адже рекордна каса, яку коли-небудь збирав американський фільм в Піднебесній, становить $391,2 млн. Саме стільки торік одержав там "Форсаж 7".
До того ж, в східних країнах не може бути настільки сильного ажіотажу навколо "Зоряних воєн" через те, що там немає кількох поколінь цінителів цієї стрічки, як у США чи Європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?