Водіїв Харківської області просять утриматися від довгих поїздок
Категорія
Культура
Дата публікації

Водіїв Харківської області просять утриматися від довгих поїздок

Водіїв Харківської області просять утриматися від довгих поїздок
Джерело:  NV

Рятувальники з Харківської області, посилаючись на прогнози гідрометцентру, закликали водіїв утриматися від тривалих поїздок, дотримуватися безпечного швидкісного режиму, враховуючи особливості транспортного засобу та інтенсивність руху, передає  Новое время.

"У зв'язку з переміщенням активного циклону 7-8 січня на Харківщині очікуються складні погодні умови: сильний сніг та мокрий сніг, хуртовини, замети; місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. Посилення вітру до 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця", - йдеться в повідомленні ГУ ГСЧС в області.

"Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш імовірне виникнення ожеледиці", - додали рятувальники.

У ГСЧС також просять жителів області бути вкрай обережними під час перебування на вулиці: не залишати автомобілі під розлогими деревами, триматися подалі від рекламних щитів і ліній електропередач.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?