Тепер виїхати за кордон України стало простіше
Категорія
Політика
Дата публікації

Тепер виїхати за кордон України стало простіше

Тепер виїхати за кордон України стало простіше
Джерело:  dmsu.gov.ua

Міграційна служба при оформленні закордонного паспорта більше не перевірятиме, чи є у замовника обмеження на виїзд з України.
Про це йдеться в повідомленні служби в середу.
"Відтепер обмеження на виїзд за межі території України не стосуються оформлення паспорта для виїзду за кордон. При оформленні закордонного паспорта міграційна служба надалі не перевірятиме, чи немає у громадянина обмежень на виїзд з України", - йдеться в повідомленні.
У відомстві пояснили, що цьому сприяли відповідні зміни до законодавства про оптимізацію надання адміністративних послуг. Очікується, що це прискорить внутрішні процеси оформлення документів.
"Таким чином, будь-яка пропозиція оформити довідку про несудимість для оформлення закордонного паспорта є не тільки незаконною, але й не має ніякого сенсу в контексті процедури оформлення документа", - додали в службі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?