Юнацька збірна України з футболу зіграє на турнірі в Мінську
Категорія
Спорт
Дата публікації

Юнацька збірна України з футболу зіграє на турнірі в Мінську

Юнацька збірна України з футболу зіграє на турнірі в Мінську
Джерело:  isport.ua

10 січня юнацьку збірну України з футболу очікують перші навчальні збори, в рамках яких з 17 по 24 січня команда візьме участь у Development Cup в Мінську. На груповому етапі суперниками є команди з Фінляндії, Грузії та Молдови, передає  isport.ua.


Україна стартує матчем з Фінляндією (18 січня), продовжить зустріччю з Молдовою (19) і завершить груповий етап поєдинком з Грузією (21). Стикові матчі з учасниками інших груп заплановані на 23-24 січня.


Нагадаємо, що наприкінці березня підопічних Петракова очікують ігри еліт-раунду відбору Євро-2016 (U-17) з командами Фінляндії (24), Туреччини (26) і Англії (29) за право відправитися в Азербайджан на фінальний турнір (5-21 травня). До того часу ця збірна України встигне з початку березня зіграти два спаринги з майбутніми господарями Євро-2016 (U-17).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?