Геращенко: влітку 2016 кожен українець зможе поїхати до ЄС без візи
Категорія
Політика
Дата публікації

Геращенко: влітку 2016 кожен українець зможе поїхати до ЄС без візи

Геращенко: влітку 2016 кожен українець зможе поїхати до ЄС без візи
Джерело:  5 канал

Ірина Геращенко, - уповноважена президента України з мирного врегулювання ситуації в Луганській і Донецькій областях, - розповіла, що, на її думку, безвізовий режим точно буде працювати і вже до літа 2016 будь-який українець зможе поїхати в країни ЄС без візи, передає  5 канал.


"Ви знаєте, хочу сказати, що тут нам є повний привід бути оптимістами. Я впевнена, що українці вже влітку 2016 зможуть без віз відвідувати Європейський Союз. Знову ж таки питання, за які гроші це робити. Але дуже важливо розуміти, що безвізовий режим дає можливість і для економіки - приходу дешевих лоукостів сюди, приходу бізнесу так само ", - розповіла Ірина Геращенко в інтерв'ю в програмі "Взгляд".


"Мені здається, якщо дійсно ми об'єднаємося, будемо менше агітувати, розповідати, воювати в Фейсбуці, а більше працювати кожен на своєму місці - є шанс вистояти, одужати і показати хороший результат", - додала вона.


Крім іншого, вона також розповіла про мінські домовленості, ситуацію в зоні АТО, вплив санкцій на економіку РФ. Повне інтерв'ю Ви можете подивитися в представленому відео:


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?