Легендарні моделі 1990-их років знялися в рекламі Balmain (10 фото)
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Легендарні моделі 1990-их років знялися в рекламі Balmain (10 фото)

Легендарні моделі 1990-их років знялися в рекламі Balmain (10 фото)
Джерело:  NV

Для рекламної кампанії своєї весняно-літньої колекції одягу бренд Balmain запросив трьох легендарних моделей 1990-тих років: 45-річну Наомі Кемпбелл, 49-річну Сінді Кроуфорд і 45-річну Клаудію Шиффер, передає  Новий час.

Легенди фешн-індустрії знялися в рекламній фотосесії і з'явилися на знімках в розкішних нарядах з геометричними принтами і пишними рюшами з нової колекції бренду.

Автором фотосесії виступив один з найбільш високооплачуваних і впливових модних фотографів у світі - Стівен Кляйн.

Креативний директор Balmain Олів'є Рустам зізнається, що працювати з трьома визнаними легендами подіумів було неймовірно цікаво:

«Я не можу описати словами ті почуття, які відчував, спостерігаючи за роботою на зйомках цієї фотосесії. Я був вражений тим професіоналізмом, граціозністю і впевненістю, з якою Сінді, Клаудія і Наомі позували Стівену. Ще на початку процесу створення цієї рекламної кампанії ми вже знали, яким блискучим буде результат. Не було ні краплі сумніву в тому, що реклама Balmain вийде неймовірною», - говорить Рустам.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?