Повідомлення уряду щодо ситуації на київських дорогах
Категорія
Культура
Дата публікації

Повідомлення уряду щодо ситуації на київських дорогах

Повідомлення уряду щодо ситуації на київських дорогах

Київська міська державна адміністрація на своєму офіційному сайті опублікувала повідомлення зі звітом про успішність проведення снігоочисних робіт у Києві. Згідно із запевненнями адміністрації, всі наявні одиниці очисної техніки працюють в інтенсивному і безперебійному режимі, передає КМДА.


Вся наявна спецтехніка, в тому числі 263 одиниці, серед яких 100 солерозкидувачів, 89 снігоочисників, 55 тракторів зі спеціальним обладнанням, працює в районах столиці.


Додатково виведені 46 бригад ручного прибирання, які розчищають важкодоступні місця, куди техніка фізично не може дістати. У першу чергу прибирання ведеться на вулицях магістрального значення і вулицях, по яких проходять маршрути громадського транспорту.


У разі посилення снігопаду, Київавтодором були укладені договори на залучення додаткових 185 одиниць техніки.


Фахівці Департаменту транспортної інфраструктури звертають увагу, що в умовах снігопаду, який не припиняється, можуть виникнути ситуації, коли громадський транспорт і громадяни зажадають додаткової допомоги.


Столична влада нагадують: якщо через снігопад ви знаходитесь в екстреній ситуації, не маєте можливості самостійно виїхати, вийти і ситуація вимагає термінового залучення спецтехніки - телефонуйте на номери цілодобових служб: 1551 і 1557 (зі стаціонарного) 205-73-37 (з мобільного).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?