Уряд: стабільне пересування поїздів забезпечено
Категорія
Культура
Дата публікації

Уряд: стабільне пересування поїздів забезпечено

Уряд: стабільне пересування поїздів забезпечено

Вчора, 7 січня, весь день велися роботи з очищення залізничних колій від кірки льоду і снігу для забезпечення безперебійного і стабільного ходу поїздів по Україні. Найбільша кількість опадів було прибрано зі станцій Тараса Шевченка та Гребінка, передає урядовий портал.


Всього в цієї роботи були залучені 12 900 працівників. Також працювали 2 снігоприбиральні машини на Одеській залізниці.


Найбільше снігу зафіксовано на станціях Тараса Шевченка та Гребінка, де висота снігового покриву досягала 20 см. На окремих станціях, зокрема, Полтава, Харків, Вапнярка, Київ від 10-15 см.


Найскладніша ситуація зараз на ділянках зі станції Знам'янка до Дніпропетровська, де через дощ почалося обмерзання контактної мережі. Проте навіть у цих умовах рух триває.


До роботи в зимовий період на українській залізниці підготовлена 121 одиниця снігоочисної техніки і 101 одиниця снігоприбиральної техніки. Також 2 381 стрілочних переводів обладнані системою електрообігріву і 13 370 - системою пневмообдувом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?