Берлусконі пообіцяв відродити свою партію
Категорія
Світ
Дата публікації

Берлусконі пообіцяв відродити свою партію

Берлусконі пообіцяв відродити свою партію
Джерело:  The Guardian

79-річний Сільвіо Берлусконі пообіцяв відродити свою партію "Вперед, Італія" і здобути перемогу над лівоцентристським урядом Маттео Ренці цьогоріч, повідомляє  The Guardian  з посиланням на італійські ЗМІ.

"Це буде рік боротьби проти лівого режиму, який потоптав демократію", - заявив колишній прем'єр-міністр в інтерв'ю газеті Il Giornale.

Берлусконі також спростував чутки про розбіжності між "Вперед, Італія" та іншими правими партіями, "Лігою Півночі" і "Братами Італії". Він сказав, що всі три партії можуть виступити єдиним фронтом на місцевих виборах, які пройдуть цього року в Римі, Мілані, Неаполі та Болоньї.

Наступні парламентські вибори в Італії повинні пройти в 2018 році, проте, вони можуть відбутися раніше через нестабільність правлячої партії.

"Моя мета полягає в тому, щоб "Вперед, Італія" знову отримала більше 20% голосів, це дозволить правоцентристам подолати бар'єр в 40% і перемогти на виборах у першому турі", - заявив Берлусконі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?