Безсмертний констатував фактичний запуск Мінська-3
Категорія
Політика
Дата публікації

Безсмертний констатував фактичний запуск Мінська-3

Безсмертний констатував фактичний запуск Мінська-3
Джерело:  online.ua

Незважаючи на те, що Мінськ-3 не оформлений документально, його реалізація в 2016 році потягне за собою кілька нових форматів, повідомляє  112.Украина.


Таку думку висловив представник України в політичній підгрупі Роман Безсмертний.


"З моєї точки зору Мінськ-3 вже запущений. З 1 січня почався Мінськ-3, а ви скажете що він не оформлений документом. Так, ніякого документа немає, але, вибачте мене, філософія процесів внутрішніх говорить про те, що Мінськ-2 навіть на 50% не відповідає на ту проблематику, з якою зіткнулася Україна і світ на території українського Донбасу", - заявив він в ефірі телеканалу.


За його словами, "кулуарні домовленості", якщо вони є, по Україні - не спрацюють.


"Потрібно відразу сказати, що ці методи реалізації подібних угод, вони не спрацюють в Україні. Українське суспільство навіть при його раціональності, не дасть можливості на сьогодні кулуарним домовленостям бути реалізованими в ході вирішення проблем на Донбасі", - уточнив він.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?