Італійська компанія випустила взуття з японським корінням
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Італійська компанія випустила взуття з японським корінням

Італійська компанія випустила взуття з японським корінням
Джерело:  Designer Daily

У грудні вчені представили першу пару взуття з пластикових відходів, надруковану на 3D-принтері. Але виявляється, що, надихнувшись традиційним ремеслом, і без використання новітніх технологій можна теж створити взуття майбутнього, розповідає Designer Daily.

Італійська взуттєва компанія Vibram недавно випустила пару взуття, яка буквально обертається навколо вашої ноги. Ідея прийшла від японського дизайнера Масая Хасімото, який черпав натхнення з японської традиції Furoshiki. Є багато методів обернути майже все що завгодно - коробки, квіти, зробити мішки, але досі ніхто не думав використовувати це мистецтво для створення взуття.

Ця конструкція є не просто маркетинговим трюком для бренду, але і добре продуманим взуттям, яке фактично адаптується до вашої ноги і забезпечує велику підтримку. З точки зору зовнішнього вигляду і на дотик, результати трохи дивні, на перший погляд, але базова структура, яка виведена назовні, надає взуттю цікавий дизайн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?