В Apple з'явиться додаток для переходу з iOS на Android
Категорія
Технології
Дата публікації

В Apple з'явиться додаток для переходу з iOS на Android

В Apple з'явиться додаток для переходу з iOS на Android
Джерело:  The Telegraph

Компанія Apple планує створити додаток, що дозволить користувачам iOS переносити особисту інформацію на Android-пристрої, повідомляє  The Telegraph.


Додаток буде працювати за таким же принципом як Move to iOS, яке було випущено раніше, і дозволить користувачам Android-пристроїв перенести документи, знімки, контакти та іншу персональну інформацію на iOS, але у зворотний бік. Операція вимагатиме від користувача тільки наявності Wi-Fi.


Як стверджує видання, здійснити такий крок Apple змусили антимонопольні органи Європейського Союзу, які порахували поява Move to iOS порушенням конкуренції і закликали створити Move to Android. Місцеві стільникові оператори підтримали відомство, заявивши, що Apple "штучно ускладнює користувачам можливість перейти на пристрої інших виробників". У результаті Apple змушена була погодитися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?