Підтримка Windows 8 буде припинена
Категорія
Технології
Дата публікації

Підтримка Windows 8 буде припинена

Підтримка Windows 8 буде припинена
Джерело:  bigmir)net

Підтримка Windows 8 буде припинена 12 січня 2016 року, але користувачі Windows 8.1 можуть не хвилюватися - дія програми розширеної підтримки для їх ОС закінчиться тільки 10 січня 2023 року, пише  bigmir.net.

Windows 8, фінальний реліз якої відбувся восени 2012 року, виявилася не найуспішнішим експериментом Microsoft. Плитковий стартовий екран (Metro UI), "заточений" під сенсорне управління, відмова від звичного меню Пуск, запускається тільки в розгорнутому на повний екран вигляді Metro-програми - це і багато іншого стало причиною величезної кількості нарікань з боку користувачів попередніх операційних систем редмондської корпорації і, як наслідок, - посередніх продажів. За даними сервісу Steam, на грудень 2015 частка Windows 8 серед програмних платформ для ПК становила всього 2,76%.

Щоб врятувати ситуацію, вже через рік після виходу "вісімки" було випущено велике оновлення, яке отримало власний порядковий номер - Windows 8.1, але при цьому було безкоштовним для користувачів Windows 8. Використовуючи індекс 8.1, Microsoft, очевидно, хотіла дистанціюватися від невдачі Windows 8 , ніби натякаючи громадськості на те, що її нове дітище - це не який-небудь плановий сервіс-пак, а практично нова ОС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?