Кортні Кокс намагається врятувати роман із бойфрендом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кортні Кокс намагається врятувати роман із бойфрендом

Кортні Кокс намагається врятувати роман із бойфрендом
Джерело:  ivona.bigmir.net

Зірка серіалу Друзі Кортні Кокс влаштувала романтичний відпочинок для коханого Джонні Макдейда. Так актриса намагається зберегти стосунки, пише bigmir.net.
На початку грудня 2015 року стало відомо про те, що закохані: американська актриса Кортні Кокс і британський музикант Джонні Макдейд розірвали заручини. Інсайдер розповів, що 51-річна зірка комедійного серіалу Друзі дуже важко пережила розрив і тепер всіма способами намагається повернути колишні стосунки з 39-річним бойфрендом.
Кортні вирішила влаштувати спільну романтичну подорож з Джонні, щоб спробувати врятувати їх роман. За словами інсайдера, закохані вирушать з Нью-Йорка, США, в Пунта-де-Міта, Мексика, де знімуть розкішний особняк з 12 спальнями. Також пара планує скористатися послугами психолога під час поїздки. Після подорожі Кортні і Джонні остаточно ухвалять рішення з приводу майбутнього їхніх стосунків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?