Путін заперечує, що збройні сили РФ ведуть боротьбу з повстанцями в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін заперечує, що збройні сили РФ ведуть боротьбу з повстанцями в Сирії

Путін заперечує, що збройні сили РФ ведуть боротьбу з повстанцями в Сирії
Джерело:  Кремль

Президент РФ Володимир Путін заперечує, що російські збройні сили в Сирії ведуть боротьбу не з терористами Ісламської держави, а з повстанцями, які боряться з силами президента Сирії Башара Асада. Про це він заявив в інтерв'ю німецькому виданню Bild, повідомляє прес-служба президента РФ.
"Усі вони брешуть. Дивіться, ті відеоматеріали, які з'являються в обгрунтування цієї тези, з'явилися ще до того, як наші льотчики стали завдавати удари по позиціях терористів. І цьому є підтвердження. Але наші критики намагаються цього не помічати", - сказав Путін, відповідаючи на питання про те, що на Заході деякі стверджують, що РФ "бомбить не тих".
"А ось ці фальшивки тиражують постійно - з приводу того, що наші льотчики завдають ударів по цивільних об'єктах. Якщо вважати, скажімо, "живі нафтопроводи", що складаються з тисяч бензовозів і нафтовозів, мирними об'єктами, тоді так, тоді можна вважати, що наші льотчики завдають ударів по таких об'єктах, але по них завдають ударів всі: і американці, і французи, і хто завгодно", - додав президент РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?