Компанія Kia показала концепт повноприводного вседорожника Telluride (9 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Компанія Kia показала концепт повноприводного вседорожника Telluride (9 фото)

Компанія Kia показала концепт повноприводного вседорожника Telluride (9 фото)
Джерело:  Мотор.ru

Південнокорейський автовиробник Kia на моторшоу в Детройті продемонстрував концепт семимісного вседорожника Telluride, пише Мотор.

Концепт побудований на модифікованому шасі позашляховика Sorento останнього покоління. Габаритна довжина прототипу склала 5001 міліметр, ширина - 2 029 міліметрів, а висота - 1800 міліметрів.

Позашляховик отримав панорамний дах, металевий захист днища, світлодіодні фари головного світла і 22-дюймові колісні диски з покришками Hankook Ventus. Задні двері відкриваються проти напрямку руху під кутом 90 градусів заради більш зручного доступу до третього ряду сидінь.



На сидіннях першого і другого ряду встановлені спеціальні датчики, що стежать за «станом здоров'я» пасажирів. Ці дані виводяться на екрани, розташовані на дверних панелях, і синхронізуються з функцією Light Emitted Rejuvenation (LER). Система використовує спеціальну світлодіодну поверхню на нижній частині панорамного даху, яка випромінює «оздоровчий світловий потік, що відновлює енергію пасажирів».

Задні пасажири також мають доступ до стереосистеми Harman Kardon з сімома динаміками, управління якою здійснюється за допомогою жестів. Крім того, музику можна прослуховувати через бездротові навушники.

Telluride став першим автомобілем в історії Kia, в оформленні інтер'єру якого використані надруковані на 3D-принтері елементи (передня панель, рульове колесо і дверні панелі).


Повнопривідний вседорожник оснастили гібридною силовою установкою, до складу якої увійшов 3,5-літровий агрегат V6 потужністю 270 кінських сил і 130-сильний електричний двигун. Сумарна віддача агрегатів становить 400 кінських сил.


Керівництво Kia поки не планує запускати в серію прототип Telluride.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?