У центрі Стамбула пролунав вибух, є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Стамбула пролунав вибух, є постраждалі

У центрі Стамбула пролунав вибух, є постраждалі
Джерело:  Associated Press

Унаслідок вибуху в історичному районі Стамбула Султанахмет, який є дуже популярним серед туристів, постраждало кілька людей, заявили турецькі ЗМІ, передає АР.
Приватний канал НТВ сказав, що вибух стався у вівторок, 12 січня, поруч з парком, в якому розташовано орієнтувальний обеліск. Агентство Anadolu повідомило, що поліцейські і медики були направлені в цей район.

Офіс губернатора Стамбула повідомив, що мінімум 10 осіб було вбито і 15 поранено.


Причина вибуху невідома. Поліція опечатала місце події, щоб, в разі ще одного вибуху, ніхто більше не постраждав.


На площі в районі Султанахмет розташовані основні визначні пам'ятки Стамбула - палац Топкапи і Блакитна мечеть.


Торік в Туреччині відбулися два великі вибухи. Понад 30 людей загинули в результаті атаки терориста-смертника Ісламської держави в місті Суруч, біля кордону Туреччини з Сирією, в липні.


Два терористи-смертники в жовтні біля головного залізничного вокзалу Анкари, де люди зібралися на мирний мітинг, спричинили загибель більше 100 чоловік. Це був найсмертоносніший напад в Туреччині. Прокуратура заявила, що напад було проведено місцевими бойовиками Ісламської держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?