Ізраїль призупинив ввезення і продаж яєць з України
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ізраїль призупинив ввезення і продаж яєць з України

Ізраїль призупинив ввезення і продаж яєць з України

Ізраїль тимчасово зупинив імпорт яєць з України і звернувся до ветеринарної служби України з проханням провести розслідування і виявити джерело зараження бактеріями, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я Ізраїлю.
У відомстві зазначають, що в результаті досліджень в імпортованих українських яйцях були виявлені бактерії сальмонели Enteritidis.
"Одразу ж після отримання результатів випробувань Міністерство сільського господарства зупинило ввезення яєць з України, їх поширення та продаж".
Міністерство охорони здоров'я Ізраїлю звернулося до Ветеринарної службі України з проханням провести розслідування і виявити джерело бактерій. Українська продукція вилучена із ринків і магазинів, громадян закликають не вживати яйця, позначені літерами UA, якими позначають імпортовану з України продукцію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?