Самопроголошена Абхазія запроваджує санкції проти Туреччини
Категорія
Економіка
Дата публікації

Самопроголошена Абхазія запроваджує санкції проти Туреччини

Самопроголошена Абхазія запроваджує санкції проти Туреччини

Влада невизнаної Республіки Абхазія, діючої на території, яку Грузія вважає окупованою РФ, вирішила запровадити низку обмежувальних заходів щодо Туреччини та її громадян. Про це йдеться у розпорядженні прем'єр-міністра самопроголошеної республіки Артура Міквабія від 11 січня, передає УНІАН.
Таке рішення прийнято з метою реалізації договору з РФ про союзництво і стратегічне партнерство, що передбачає проведення "скоординованої зовнішньої політики Республіки Абхазія і Російської Федерації".
Самопроголошений уряд ініціював посилення контролю за "взаємодією державних установ, організацій і підприємств Республіки Абхазія з організаціями, що перебувають під юрисдикцією Турецької Республіки та/або організаціями, контрольованими громадянами Турецької Республіки".
Фактична влада Абхазії має намір виробити тимчасові обмежувальні заходи щодо імпорту окремих видів товарів турецького походження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?