Ярош заступився за арештованих на Драгобраті
Категорія
Події
Дата публікації

Ярош заступився за арештованих на Драгобраті

Ярош заступився за арештованих на Драгобраті

Колишній керівник Правого сектора Дмитро Ярош розповів про представників руху ПС, які були затримані в результаті бійки на турбазі "Хата магната" у Драгобраті, і повідомив, що готовий взяти їх на поруки. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
"Для повноцінного коментування цієї події маю недостатньо інформації. Скажу одне: на фронті, захищаючи Україну від російсько-імперської агресії, друзі «Хорват» і «Біс» поводилися як Герої, в боях отримали поранення і контузії. Всім хлопцям, які воювали, можу дати найкращі характеристики. Ще вчора дав вказівку своїм юристам зайнятися цією справою. Готовий побратимів взяти на поруки", - написав Ярош.


10 січня в селищі Ясіня на території турбази "Хата магната" чоловіки в камуфляжі влаштували бійку з обслуговуючим персоналом, в ході якої були поранені двоє охоронців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?