Forbes включив ймовірного зятя Путіна до списку мільярдерів
Категорія
Світ
Дата публікації

Forbes включив ймовірного зятя Путіна до списку мільярдерів

Forbes включив ймовірного зятя Путіна до списку мільярдерів
Джерело:  NV

Російське видання Forbes включило до списку доларових мільярдерів 33-річного бізнесмена Кирила Шамалова. Він є чоловіком ймовірної дочки президента РФ Володимира Путіна Катерини Тихонової, повідомляє Новое время.
Згідно з оцінкою видання, статки Шамалова становлять не менше $1,2 млрд. Доларовим мільярдером він став після продажу 10% нафтохімічної компанії Сибур китайській державній компанії Sinopec за $1,339 млрд, який відбувся в грудні 2015 року.
"На момент угоди з Sinopec Шамаловим належало 21,3% Сибура. Ще 50,02% було у Леоніда Міхельсона, 15,3% - у Геннадія Тимченка", - йдеться в статті Forbes.
У продажу брали участь усі діючі акціонери Сибура, проте невідомо, в якій пропорції. Представники компанії не розкривають цю інформацію. Водночас джерело, близьке до Шамалових, повідомив Forbes, що бізнесмен продав Sinopec менше 1% акцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?