Серед постраждалих під час вибуху в Стамбулі більшість - іноземці
Категорія
Події
Дата публікації

Серед постраждалих під час вибуху в Стамбулі більшість - іноземці

Серед постраждалих під час вибуху в Стамбулі більшість - іноземці
Джерело:  The Independent

Заступник прем'єр-міністра Туреччини Нуман Куртулмуш заявив, що більшість людей, які загинули в результаті вибуху, є іноземними громадянами. Турецьке інформаційне агентство Dogan каже, що серед постраждалих було шість німців, один норвежець і один перуанець, передає The Independent.

Прес-секретар Міністерства закордонних справ Норвегії в Осло сказав, що офіс працює з посольством в Туреччині, щоб перевірити повідомлення ЗМІ про норвезьких громадян серед поранених. МЗС Сеула також повідомив журналістам, за допомогою текстового повідомлення, що один громадян Південної Кореї отримав невелике ушкодження пальця після вибуху.

Міністр закордонних справ Великобританії Філіп Хаммонд також повідомив про переговори з представниками Туреччини, щоб упізнати серед постраждалих британських громадян.

Куртулумус також розповів, що підозрюваний терорист-смертник був сирійцем, 1988 року народження, який був визначений за допомогою частин тіла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?