Nissan представив войовничий концепт Titan Warrior (4 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Nissan представив войовничий концепт Titan Warrior (4 фото)

Nissan представив войовничий концепт Titan Warrior (4 фото)
Джерело:  online.ua

Японська компанія Nissan в Детройті представила доопрацьований пікап Titan Warrior, який отримав особливу обробку екстер'єру та інтер'єру, підготовлену для важкого бездоріжжя. Майстри дизайн-бюро «Ніссана» заявили, що в автомобілі вони хотіли відобразити образ давньогрецького воїна, пише Мотор.

В основу концепту ліг Titan у версії Crew Cab. За рахунок повної переробки підвіски і установки позашляхових покришок висота машини збільшилася з 1998 міліметрів до 2070 міліметрів, а додаткові кузовні елементи збільшили ширину з 2 047 міліметрів до 2 199 міліметрів. Особливий обвіс включає в себе розширювачі колісних арок, карбонові спойлери, особливі накладки на порогах, передньому і задньому бамперах, а також позашляхові ліхтарі на даху.


Також дизайнери переробили оптику пікапа: світлотехніка у фарах головного світла виконана у формі бумеранга, а в задніх ліхтарях - у формі букви «T». Крім того, в порівнянні зі стандартною машиною був істотно змінений інтер'єр. На передній панелі з'явилося безліч кнопок управління позашляховими режимами, а в центральну консоль були вмонтовані контейнери для охолодження та підігріву напоїв.



Силова установка пікапа змінам не піддалася. Під капотом прототипу розташований стандартний п'ятилітровий турбодизель Cummins V8 потужністю 310 кінських сил (крутний момент - 752 Нм). Коробка передач - шестиступінчастий «автомат» Aisin.

Проект був підготовлений на честь старту продажів нового «Титану», прем'єра якого відбулася на минулорічному моторшоу в Детройті. У США мінімальна вартість машини становить $40290. Топова версія оцінена в $60520.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?