Суддям не можна їздити на окуповані території - Тука
Категорія
Політика
Дата публікації

Суддям не можна їздити на окуповані території - Тука

Суддям не можна їздити на окуповані території - Тука

Частина суддів, які працюють в Луганській області, регулярно відвідують окуповані території і Російську Федерацію, повідомляє голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука на своїй сторінці в Facebook.
"Провів нараду з силовиками про "подорожі" суддів на окуповану територію. Не буду оприлюднювати вихідні дані, але картина далека від втішної: частина суддів (не всі) постійно відвідують як окуповану територію, так і Росію... І, питаю, яких рішень щодо сепаратистів ми можемо очікувати від таких "мандрівників"?", - пише глава області.
Водночас він визнав, що з серпня, після першої наради з силовиками, ситуація щодо кримінального переслідування сепаратистів дещо поліпшилася.
Серед розглянутих справ за ст. 260 винесено 25 вироків з реальним терміном покарання і 22 вироки з відстрочкою (умовно)», - уточнює Тука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?