Обама порівняв можливість президентства Дональда Трампа з гумористичною замальовкою
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама порівняв можливість президентства Дональда Трампа з гумористичною замальовкою

Обама порівняв можливість президентства Дональда Трампа з гумористичною замальовкою
Джерело:  Today News

Президент США Барак Обама заявив, що Дональд Трамп веде свою передвиборчу президентську кампанію на базі «спрощених рішень і цапів-відбувайлів». В інтерв'ю шоу "Today" на каналі NBC Обама сказав, що Трамп "просуває ідею, у якої було багато прихильників в історії".
Він заявив, що магнат-мільярдер і телезірка звертається до побоювань людей і їх невпевненості в майбутньому.
Коли ведучий Метт Лауер запитав, що думає Обама про можливість президентства Трампа, той відповів: "Я можу собі це уявити у вигляді скетчу на Saturday Night Live", маючи на увазі вечірню музично-гумористичну передачу.
"Але я практично впевнений, що переважна більшість американців шукають політиків, які живлять наші надії, а не наші страхи, які працюють на об'єднання, а не намагається розділити, які не шукають спрощених рішень і цапів-відбувайлів, але намагаються з'ясувати, "як ми можемо поліпшити стан справ для наступного покоління", - додав президент США.
Обама визнав, що країна зараз більш розколота, ніж він обіцяв, коли балотувався в Білий дім, і сказав, що відчуває жаль з цього приводу, але наполіг, що "не може не пишатися" тим, чого досягла його адміністрація за роки президентства.
Віце-президент США Джо Байден, який також з'явився на шоу, сказав, що "це можливо", що Трамп може перемогти на президентських виборах. Якщо це відбудеться, "я сподіваюся, що він стане серйознішим щодо насущних проблем, більш серйозно почне набирати знання про те, як ця нація функціонує в зовнішній і внутрішній політиці", додав він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?