Бондаренко: враховані всі пропозиції та зауваження щодо селища Биківня
Категорія
Культура
Дата публікації

Бондаренко: враховані всі пропозиції та зауваження щодо селища Биківня

Бондаренко: враховані всі пропозиції та зауваження щодо селища Биківня

На зборах комісії з вирішення спірних питань щодо селища Биківня були враховані всі пропозиції та побажання, повідомляє Володимир Бондаренко - керівник апарату виконавчого органу Київської міської ради, передає офіційний сайт міської ради міста Києва.


«До складу погоджувальної комісії увійшли представники ініціативних груп, які існують на території селища Биківня, представники загиблих бійців АТО, загиблих Героїв Небесної Сотні, паралімпійців та афганців. Комісія працюватиме два тижні, протягом яких ми опрацюємо і проаналізуємо, згідно закону, пропозиції та зауваження, які були надані під час громадського обговорення детального плану території селища Биківня. До кінця роботи комісії, 24 січня, ми або виробимо конкретні пропозиції в детальний план території, або буде ухвалено рішення про подальше його повернення або погодження на пленарному засіданні Київради. Сьогодні у нас відбулися установче перше засідання комісії, на якому були розглянуті основні організаційні питання», - сказав Бондаренко.


Він також зазначив, що на сьогодні, у селищі Биківня виділені 92 земельних ділянок для сімей загиблих бійців АТО, 22 ділянки - для сімей загиблих Героїв Небесної Сотні, 17 ділянок - для воїнів-афганців та 22 ділянки для паралімпійців - чемпіонів та призерів ХХХ літніх Олімпійських і ХІV Паралімпійських Ігор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?