У Львівській області на хабарі спіймано голову сільської ради
Категорія
Події
Дата публікації

У Львівській області на хабарі спіймано голову сільської ради

У Львівській області на хабарі спіймано голову сільської ради

У Львівській області був спійманий на хабарі голова однієї з сільських рад. Правопорушник прийняв неправомірну винагороду в сумі $1500 за допомогу в оформленні документів на земельну ділянку поряд з міжнародною трасою Львів-Краковець, передає  Національна поліція України.


Загальна площа ділянки - 0,01 га, вона призначалася для будівництва та обслуговування житлового будинку.


Грошові кошти вилучено.


Раніше за даним фактом слідчим управлінням Національної поліції України у Львівській області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) Кримінального кодексу України.


Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна і зі спеціальною конфіскацією.


Зараз вирішується питання про затримання правопорушника в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?