У твіти можна буде вставляти трансляцію Periscope
Категорія
Технології
Дата публікації

У твіти можна буде вставляти трансляцію Periscope

У твіти можна буде вставляти трансляцію Periscope
Джерело:  Еспресо

В останньому прес-релізі компанії Twitter повідомили, що незабаром функціонал соціальної мережі буде розширено, і в твіти можна буде вставляти онлайн-трансляції, організовані за допомогою сервісу Periscope, передає  Еспрессо.TV.


Відео будуть автоматично показуватися в твітах в режимі реального часу або в записі, якщо трансляція вже завершена. Якщо клікнути по ньому, воно буде відтворюватись в широкоекранному форматі зі звуком, будуть видні коментарі та лайки інших глядачів.


Раніше в Twitter дозволяли розміщувати тільки посилання на трансляції, для їх перегляду необхідно завести обліковий запис в Periscope і встановити супутній додаток. Ймовірно, нововведення також дозволить збільшити максимально допустиму кількість коментаторів трансляції - досі в Periscope існував ліміт на 100 чоловік.


Функція запрацює в iOS-версії Twitter в найближчі дні. Потім вона з'явиться в додатку Twitter для Android і десктопной версії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?